Arxiu per assessories:

Subscripcions

Per mantenir-te al dia amb el CEP d'Inca: pots subscriure el nostre sumari -butlletí de novetats (RSS) o rebre puntualment tota la nostra informació per email. També pot seguir-nos a Twitter o a Facebook.

Subscriu el nostre sumari de novetats RSS / XMLRep informació de les nostres novetats al teu correu-e twittericon facebookicon

Tenim 101 visitants en línia

Actualitat del CEP

feed-image Feed Entries
Visites del contingut : 434059
 
Cursos anteriors

Cursos anteriors (192)

divendres, 8 d'abril de 2011 11:49

Jornada de TIC i Educació - Juny 2011

Escrit per Administrador

Jornada de TIC i Educació - Juny 2011

Presentació de comunicacions

Al CEP d'Inca organitzarem, el proper 1 de juny (data prevista), una jornada dedicada a les TIC aplicades a la professió docent.
Els objectius d'aquesta jornada són:

  • Presentar, intercanviar i difondre experiències pràctiques d'aula desenvolupades en els centres de Primària i Secundària de l’àmbit del CEP d’Inca.
  • Reflexionar sobre els aspectes més rellevants del programa Xarxipèlag 2.0: continguts digitals, formació del professorat, implicació de les famílies, organització escolar i innovacions metodològiques.
  • Debatre sobre els canvis en els rols de professors i alumnes en el procés d'integració de les TIC a l'aula. La convocatòria d'aquesta jornada es publicarà més endavant, i és convenient que hi assisteixi el coordinador de TIC del vostre centre.

Volem que els centres puguin aportar les seves experiències i mostres de bones pràctiques, i per aquest motiu vos encoratjam a presentar una comunicació que mostri exemples del vostre treball. Aquesta comunicació s'exposarà amb un temps limitat a 30 minuts com a màxim.

Podeu enviar-nos les vostres propostes emplenant el breu formulari que trobareu a l'adreça següent: http://goo.gl/mIFkE (fins a final d'abril).

O bé, si preferiu enviar la proposta per correu electrònic, utilitzeu el model que vos adjuntam (en format Word .doc , o bé OpenOffice .odt ). Per enviar aquesta proposta per email o per a qualsevol qüestió, podeu contactar-nos per correu electrònic (masjoanm "a"  cepinca -punt- cat.).

dimarts, 8 de març de 2011 11:42

Trobades pedagògiques: Diàlegs amb la creativitat II

Escrit per Administrador

Convocada l'activitat formativa en modalitat Trobada pedagògica: Diàlegs amb la creatitivat II. Trobareu tota la informació al full de la convocatòria (PDF).

<< Inici < Anterior 11 12 13 14 Següent > Final >>
Pàgina 11 de 14
 

Menú accés assessors