Arxiu per assessories:

Subscripcions

Per mantenir-te al dia amb el CEP d'Inca: pots subscriure el nostre sumari -butlletí de novetats (RSS) o rebre puntualment tota la nostra informació per email. També pot seguir-nos a Twitter o a Facebook.

Subscriu el nostre sumari de novetats RSS / XMLRep informació de les nostres novetats al teu correu-e twittericon facebookicon

Tenim 49 visitants en línia
Visites del contingut : 430823
 
dimecres, 12 de novembre de 2014 09:16

Primera reunió de representants de Claustre al CEP

Escrit per  Administrador
Valora aquest element
(0 vots)

El divendres, 7 de novembre, tingué lloc la primera sessió del Seminari de Representants de centre al CEP. A l’acte hi va assistir la Directora General d’Ordenació, Innovació i Formació Professional, Isabel Cerdà, acompanyada de Rafel Maura, Cap de Servei de Formació del Professorat i de Bartomeu Cardell, assessor de referència del Servei en relació al nostre CEP.

172

En el decurs de la mateixa es presentà el Programa Anual de Formació Permament del Cep d’Inca; així com els programes UCMA i “De la terra al currículum”, del Servei de Formació Contínua.

També, s’informà als assistents de la possibilitat de presentar exemples de “Bones pràctiques” i de la publicació de un nou número de la revista Cantabou, dins el tercer trimestre del present curs escolar.

Deixeu un comentari

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.

 

Menú accés assessors